Τι πρέπει να κάνω εάν βρίσκω τα ασφάλιστρα μου ακριβά;

Κατ' αρχήν είναι σημαντικό να σας θυμίσουμε ότι η εταιρία μας ως ανεξάρτητη εταιρία Broker , έχει ως κύριο στόχο , να σας βοηθήσει να διαλέξετε την καταλληλότερη λύση ασφάλισης ανεξαρτήτως ασφαλιστικής εταιρίας.

Η συμβουλές μας λοιπόν σε περίπτωση που θεωρείτε ότι τα ασφάλιστρά σας είναι ακριβά είναι οι ακόλουθες:

Για ασφάλεια αυτοκινήτου

Σε περίπτωση που έχετε ασφάλιση αυτοκινήτου τότε καλέστε μας , προκειμένου να αναζητήσουμε μία πιό οικονομική και εξίσου αξιόπιστη λύση. Γενικά στην αγορά ασφαλειών αυτοκινήτου υπάρχουν κάποιες μικρές τιμολογιακές διαφοροποιήσεις που εξαρτώνται κατά πολύ από το πόσο επιλέγεται προσωπική εξυπηρέτηση για το συμβόλαιό σας ή όχι (Τηλ. 210 777 3 100)

Για ασφάλεια υγείας

Σε περίπτωση που έχετε ασφάλιση υγείας , τότε είναι πολύ σημαντικό να βρεθούμε και να εξετάσουμε εάν πρέπει να αλλάξουμε εταιρία , διότι στις ασφαλίσεις υγείας , οι όροι και η ιστορικότητα του συμβολαίου είναι πάρα πολύ σημαντικοί παράγοντες, για να συναποφασίσουμε εάν συμφέρει να γίνει αλλαγή εταιρίας ή όχι. Αυτά που αναφέρονται ως "ψιλά γράμματα" είναι σημεία που πρέπει να συζητήσουμε διεξοδικά , διότι δυστυχώς η χρησιμότητα μίας τέτοιας ασφάλισης φαίνεται σε στιγμές της ζωής του ασφαλισμένου ιδιαίτερα δύσκολες και κοστοβόρες και θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η ασφάλιση θα λειτουργήσει σωστά.

Για ασφάλεια Πυρός

Σε περίπτωση που έχετε ασφάλιση κατοικίας ή επιχείρισης , τότε μπορούμε να αναζητήσουμε οικονομικότερες λύσεις μειώνοντας τις καλύψεις , αλλιώς γενικά οι τιμολογιακές διαφοροποιήσεις σε παρόμοιες καλύψεις και απαλλαγές , δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικές

 

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε, εάν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάτι οικονομικότερο ή όχι.

Add Feedback