Γιατί μας έχουν επιλέξει χιλιάδες πελάτες;

  • 7 λόγοι για να συνεργαστείτε μαζί μας

CiTY Brokers
CiTY  Brokers

Ίσως αναρωτιέστε αν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για τον οποίον θα πρέπει να επιλέξετε να συνεργαστείτε με την CiTY και όχι με κάποιον άλλον διαμεσολαβητή ή ασφαλιστικό σύμβουλο κάποιας εταιρίας. Σας παραθέτουμε τους 7 πιό σημαντικούς λόγους που συνηγορούν στο να μας επιλέξετε.

 
 

Πρωτοποριακά και μοναδικά ασφαλιστικά προγράμματα

Η εταιρία μας συνεχώς αναζητάει και δημιουργεί σε συνεργασία με ισχυρές ασφαλιστικές εταιρίες ασφαλιστικά προγράμματα "κομμένα και ραμμένα" στα μέτρα σας, που όμοιά τους δεν θα βρείτε στην ασφαλιστική αγορά.
 

Αναζήτηση ασφαλιστικών λύσεων σε Ελλάδα και Εξωτερικό

 
Προκειμένου να βρούμε το καταλληλότερο για τις ανάγκες σας πρόγραμμα δεν σταματάμε την έρευνά μας στην Ελλάδα αλλά την συνεχίζουμε και στο εξωτερικό , έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι επιλέγετε με την βοήθειά μας την καλύτερη δυνατή ασφαλιστική λύση.
 
On Line εξυπηρέτηση 24ώρες το 24ωρο
 
Με την δημιουργία ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας εξυπηρέτησης πελατών σας δίνουμε την δυνατότητα να ελέγχετε τα συμβόλαιά σας ,οι ίδιοι και να εξυπηρετήστε 24 ώρες το 24ωρο μέσω internet.
 
Αμεση ενημέρωση πελατών με SMS και E-mail
 
Η ενημέρωσή σας γίνεται με τους πιό σύγχρονους τρόπους χωρίς καθυστερήσεις και λάθη. Έτσι σας αποστέλλονται SMS στο κινητό σας ή e-mail για διάφορα θέματα όπως έκδοση του συμβολαίου σας , ανανέωσή του , αποζημιώσεις κ.α.
 
Αντικειμενικότητα στην ανάλυση των αναγκών σας
 
Επειδή είμαστε Brokers ασφαλίσεων δεν δεσμευόμαστε από καμία ασφαλιστική εταιρία και επομένως ή οποιαδήποτε ανάλυσή μας είναι εντελώς αντικειμενική και επικεντρωμένη στον πελάτη μας.
 
Επιλεγμένοι σύμβουλοι
 
Η εταιρία μας διαλέγει με προσοχή και αυστηρά κριτήρια τους συνεργαζόμενους με αυτή ασφαλιστικούς συμβούλους προκειμένου να εξασφαλίσει ότι θα προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα.
 
Εξειδίκευση στην εξυπηρέτηση πελατών
 
Με  πείρα από το 1997 στην διαχείριση χιλιάδων πελατών μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι θα έχετε το πιό εξειδικευμένο και άρτιο επίπεδο εξυπηρέτησης.

Add Feedback